ITV Bosh

IVT Värmepump

Att anlita Energitjänst AB, ett företag med över 20 år i branschen är ett säkert och tryggt val - Vi är av tillverkarna IVT och Bosch ett auktoriserat No.1 Serviceombud, så har du problem med din värmepump, gammal eller ny, då har du kommit rätt! Kontakta oss för rådgivning om hur vi löser ditt problem på bästa sätt.

Eftersom vi är ett No.1 Serviceombud har vi fullständiga befogenheter att utföra både garanti- och försäkringsreparationer oavsett var eller av vem du har köpt din värmepump. Detta är naturligtvis av största vikt för att undvika att du drabbas av onödiga kostnader. Ytterligare en trygghet för dig är att vi är ackrediterade av Swedac och certifierade av Incert, ett bevis på att vi följer gällande lagar och regler och håller oss uppdaterade inom branschen.

Vi är dessutom ett IVT Center för nyförsäljning av IVT´s värmepumpar - Är du intresserad av att byta ut din befintliga värmepump eller göra en nyinstallation, kontakta våra duktiga värmerådgivare för gratis konsultation. Vi är med dig hela vägen och kan lova dig ett mycket proffsigt bemötande från början till slut: HEMBESÖK - BESPARINGSKALKYL - OFFERT - INSTALLATION - ÅTERKOPPLING - SERVICEPROGRAM.

Energitjänst AB No.1 Service IVT Värmepump

Du kommer inte bli besviken, fråga oss gärna efter referenser.
I formuläret nedan kan du enkelt och bekvämt boka service eller felanmäla problem med din värmepump. Du kan använda detta formulär oavsett var du har köpt din värmepump, om den har fabriksgaranti, trygghetsförsäkring eller om det är en äldre värmepump utan vare sig garanti eller försäkring. Försök bara fylla i formuläret nedan så noggrant du kan och beskriv ärendet/problemet lite kortfattat så kommer vi kontakta dig så fort som möjligt under kontorets öppettider (för att se öppettider klicka på fliken "kontakta oss"). Det går även bra att göra förfrågningar om service eller serviceavtal i detta formulär