ITV Bosh

Regelbunden service förlänger livslängden på din värmepump och ökar besparingen!

I formuläret nedan kan du enkelt och bekvämt boka service eller felanmäla problem med din värmepump. Du kan använda detta formulär oavsett var du har köpt din värmepump, om den har fabriksgaranti, trygghetsförsäkring eller om det är en äldre värmepump utan vare sig garanti eller försäkring. Försök bara fylla i formuläret nedan så noggrant du kan och beskriv ärendet/problemet lite kortfattat så kommer vi kontakta dig så fort som möjligt under kontorets öppettider (för att se öppettider klicka på fliken "kontakta oss"). Det går även bra att göra förfrågningar om service eller serviceavtal i detta formulär.

Om du behöver hjälp utanför ordinarie öppettider har vi under vissa perioder jourservice, markera bara "Ja" i rutan för "Jourservice" så kommer vi kontakta dig så fort som möjligt för tidsbokning (se tider för jourservice i det blå fältet på denna sida), observera att då tillkommer ett jourtillägg på 2150 kr utöver ordinarie debitering (den 24/12-26/12 och 31/12-1/1 är jourtillägget 3000 kr). Det är ej säkert att din försäkring täcker jourtillägget, men om värmepumpen har fabriksgaranti ingår i vissa fall jourtillägget. Frågor kring vad som ingår i din försäkring eller fabriksgaranti kan bara besvaras under kontorstid.

Läs även informationen i det blå fältet på denna sida innan du skickar din beställning!


Bra att veta!
Då vi är ett auktoriserat No.1 Serviceombud har vi befogenhet att utföra garanti- och försäkringsreparationer på alla värmepumpar från IVT och Bosch samt Autoterm. Oavsett vem du har köpt din värmepump av, kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt. Anlita alltid ett auktoriserat serviceombud så undviker du att drabbas av onödiga kostnader.

Vårt arbetsområde är södra Skåne.

Serviceavtal
Teckna ett serviceavtal med oss för ett problemfritt värmepumpsägande som dessutom ökar livslängden på anläggningen, våra avtal följer kraven för förlängd fabriksgaranti från IVT och Bosch. För mer information, skriv en förfrågan i formuläret på denna sida eller ring oss på 040 - 15 96 96 eller 046 - 860 60.

Viktigt om jourservice!
Vi har jourservice under perioden November t.o.m Mars, vardagar 17.00-20.00, helgdagar 09.00-16.00. Vår Jourservice har ingen möjlighet till telefonsupport eller att ta emot felanmälan via telefon, men om du markerar "Ja" i rutan "Jourservice" i formuläret på denna sida kommer vi kontakta dig och meddela tid för besök. Jourtjänsten är i första hand till för att lösa det akuta problemet, därför kan det behövas återbesök under ordinarie arbetstid.