Aero600 700X700, 72

Aero 600

Stor besparing - Byggd för Nordiskt klimat

Det perfekta, högpresterande valet för villan, fritidshuset, garaget eller snickarboden. Precis som de andra medlemmarna i Aero-serien är Aero 600 inverterstyrd, vilket innebär att värme- / kyla-produktionen automatiskt anpassas efter behovet, och givetvis finns funktion för 10-gradig underhållsvärme.

 

Ladda ner produktblad
Aero800 700X700, 72

Aero 800

Tyst med prestanda i toppklass

Aero 800 är en av våra effektivaste luft/luftvärmepumpar, utvecklad för vårt nordiska klimat och med en prestanda i marknadens absoluta toppskikt. Bland många smarta funktioner finns bland annat Coanda-tekniken, som med en motoriserad luftriktare styr värmen på ett sätt som ger dragfri värmespridning och varmare golv. För dig som har direktverkande el innebär ett byte till Aero 800 sänkta värmekostnader med upp till 50 procent och skön kyla på sommaren. Energiklass A+++

Ladda ner produktblad
Aero 800 1 700X700

Aero 800-1

Elegant design med prestanda i toppklass

IVT Aero 800-1 har precis som sitt syskon, IVT Aero 800, högsta energiklassningen, ERP, Energiklass A+++. Det som skiljer dem åt är den nya designen, här får du en värmepump med prestanda i absolut toppklass med en snygg och exklusiv design som kommer framhäva rummet den placeras i. Finns i silver eller som på bilden titangrå.

SE DEN I SILVER HÄR!

Ladda ner produktblad
Aero900 700X700, 72

Aero 900

Särskilt utvecklad för större hus

Den största och mest avancerade medlemmen i Aero-serien är särskilt utvecklad för stora hus med öppna planlösningar. Med rörelsesensorn IntelligentEye märker Aero 900 när det är dags att börja, eller sluta, sprida skön värme. Och tack vare UltraWide luftspridning klarar den att värma upp riktigt stora ytor. Aero 900 är energiklassad A+++, vilket innebär att den är snäll mot både plånbok och miljö, utan att tumma på prestandan.

Ladda ner produktblad
Iphone Anywhere II 992X700

Anywhere II

Styr värmepumpen via din mobiltelefon

Reglera temperatur och alla värmepumpens funktioner - var du än befinner dig. Med appen IVT Anywhere II har du alla funktioner till värmepumpen integrerade i din telefon. Denna app-styrning ingår i alla nya värmepumpar från Aero-serien

Ladda ner produktblad